Pilkemaster klapikoneet

Markkinoiden nopeimmat klapikoneet

Pilkemaster klapikoneet helposti keskeltä Suomea! Pilkemaster klapikoneiden myynnillä on Konnevedellä pitkät perinteet, joita Contrans Oy jatkaa vuonna 2016 toteutuneen yrityskaupan jälkeen. Perinnettä on ollut hienoa jatkaa ja teemme tässä jatkossakin parhaamme.

Pilkemaster on Suomen suosituin klapikone ja mallistosta löytyy varmasti kaikille sopiva vaihtoehto. Pidämme varastossamme kaikkia perusmalleja ympäri vuoden ja autamme sinua löytämään niistä käyttötarkoituksiisi sopivimman. Pieni, tehokkaasti toimiva yksikkö takaa asiakkaalle taatusti kilpailukykyisen hinnan – ja asiakas kiittää. Kysy lisää kauppiaalta.

Me myös vuokraamme Pilkemaster GO -mallia päivä- tai viikkovuokralla. Vuokrakone on sopiva apu tilapäiseen tarpeeseen. Pilkemaster GO on rekisteröity auton peräkärry, joten sen kuljetus kohteeseen on äärimmäisen helppoa.

Mikä Pilkemaster?

Pilkemaster klapikoneet suunnitellaan ja valmistetaan alusta asti kotimaisen osaamisen voimin. Jatkuva tuotekehitys ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen aina vaan parempien klapikoneiden puolesta on tuottanut lukuisia patentoituja innovaatioita sekä palkintoja.

Jokainen Pilkemaster klapikone valmistetaan vankalla ammattitaidolla Lemillä, Etelä-Karjalassa. Agromaster on valmistanut 20 vuoden aikana jo yli 15 000 Pilkemaster-klapikonetta tyytyväisille asiakkaille ympäri maailmaa. Valitsemalla Pilkemaster klapikoneen saat aina tarpeitasi vastaavan ja kestävän klapikoneen, jonka avulla työskentely on nopeaa, tehokasta ja turvallista.

Contrans Oy – Pilkemaster kauppiaasi!

Pilkemaster

Evo 30

7 200,-(+ alv 24 %)
  • Heti toimitukseen
Pilkemaster Go klapikone

Pilkemaster

Go

9 200,- (+alv 24 %)
  • Heti toimitukseen

Pilkemasterit myy

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka

Liimatainen

Tutustu koko valikoimaan