Chieftain lavetti – aina hyvään hintaan

Kestävä Chieftain lavetti on järkiostos

Chieftain lavetti on Brändi – jos sinulla ei sitä jo ole, jollakin tutullasi varmasti on ainakin kokemuksia siitä. Vuosikymmeniä valmistettu järeä ja vahva lavettikärry ei kärsi lastentaudeista. Rautaa on käytetty niin paljon, että näitä et ajamalla riko (tämä ei sitten ole haaste). Valmistaminen suurissa sarjoissa varmistaa hinnan pysymisen kohtuullisena. Kun etsit lavettia raskaan kaluston kuljetuksiin tai vaikka lautanippujen, apulantasäkkien, paalien ja muun kookkaan tavaran kuljetukseen, valintasi on Chieftain.

Traktorilavettimallistosta löydät 2- ja 3-akseliset (kantavuus 16/24 tonnia) mallit pidennetyllä lavaosalla. Näistä suosituin malli Suomessa on 3-akselinen versio. Vakiovarusteina laveteissa on mm. aisajousitus, jousikevennetyt ajosillat, työkalulaatikko, jarrut kaikissa pyörissä, seisontajarru, aisan jousto, pyörivä vetolenkki korkeussäädöllä ja led-valot. Lavetteihin on saatavilla laaja valikoima lisävarusteita. Meiltä useimmin tilattuja ovat kevennettävä etuakseli (vain 3-akselinen malli), kaivuriohjain ja hydrauliset ajosillat. Kauppias esittelee mielellään koko lisävarustevalikoiman.

Pidämme Konneveden toimipisteellämme (keskellä Suomea, Keski-Suomen ja Savon rajalla) jatkuvasti varastossa perusmalleja, joten pääset tutustumaan tuotteeseen vaikka heti. Ja koska Chieftainin lavetit valmistetaan Pohjois-Irlannissa, omien toiveidesi mukaiset, tilauksesta tehtävät erikoisvarustellut traktorilavetit saadaan Suomeen nopeasti, jopa 6 viikossa.

Kysy lisää kauppiaalta, niin etsitään sinulle parhaiten sopiva malli ja varusteet! Voit tilata lavettisi myös kotiin toimitettuna, jolloin nouto ei vie arvokasta työaikaa.

Chieftain lavetit

Chieftainit myy

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka

Liimatainen