Robus vaunut, kärryt ja lavetit – Palmse Metallilta

Rankat Robus vaunut vielä rankempaan työhön

Koneliike Contrans Oy:n valikoimat ovat laajentuneet keväällä 2020. Valikoimissamme on nyt Robus vaunut sekä trailerit. Tarjolla on erittäin kattava mallisto maansiirtokärryistä paalivaunuihin.

Vaunut valmistaa virolainen Palmse Metall LLC. Tuotteet on tehty kovaan käyttöön, mutta hinta on pidetty tavallisen tasolla. 

Robus vaunut

Paalivaunut

Paalikärryjä löytyy useita kokoja, joko hydraulisilla laidoilla tai ilman. Sopisiko esimerkiksi järeä 19 tonnin Robus 19-92 paalivaunu sinun käyttöösi? Ota yhteyttä Pekkaan ja etsitään tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto laajasta mallistosta.

Maansiirtovaunut

Robus maansiirtovaunut ovat muotoon prässättyjä

Maansiirtovaunuja löytyy pienestä ammattiluokkaan (10-19 tonnia). Lavat on suunniteltu siten, että kuorman purkaminen on entistäkin helpompaa eikä kuormaa jää lavan  kulmiin purkuvaiheessa. Lava on muotoon prässätty eikä tarvitse erillisiä sivutukia. Tämä lisää vääntöjäykkyyttä ja sen tyhjeneminen verrattuna perinteiseen muotoon on huomattavasi parempaa. Kuitenkin lavan tilavuus on sama kuin perinteisissä malleissa.

Kovaan 24/7 käyttöön voisi sopia esimerkiksi Robus RD19/13 PRO. Vaunua on testattu menestyksekkäästi mm. kaivoskäytössä. Vakiona teliakseliston voitelu ja Hardox-lava.

Pekalta saat täyden vakio- ja lisävarustelistauksen, joten ota yhteyttä jo heti tänään!

Trailerit

Kauttamme on mahdollista hankkia myös Robuksen trailereita. Kysy lisää Pekalta.

Varustelu

Vaunujen pyörät valitaan käyttötarpeen mukaan. Käytämme laadukkaita Alliancen teräsvyörenkaita, jotka pääset itse valitsemaan tilauksen yhteydessä.

Maahantuonti

Tuomme tilauksen mukaisesti tuotteet suoraan tehtaalta. Lisäksi meillä on vaunuja myös varastossa vaihtelevasti. Tutustu varastosta löytyviin malleihin.

Perävaunutalo Contrans Oy.

Robus maansiirtovaunu "Matti"

Robukset myy

Pekka Liimatainen, kauppias

Pekka

Liimatainen